Heidi’s Bier Bar – Pohjoismaiden paras after ski -baari

Heidi’s Bier Bar -baarissa voit kokea aidon keskieurooppalaisen after ski -tunnelman, johon kuuluvat isot kuohuvat olutkolpakot, pöydällä tanssimista ja pölkkynaulauskisoja. Kun tulet ovestamme sisään, astut suoraan aitoon itävaltalaiseen after ski -baariin. Sen riehakas after ski -tunnelma ei voi olla tarttumatta sinuun, niin että koet olevasi Alpeilla koko illan.

Aito after ski -tunnelma

Leveän puisen baaritiskimme takana työskentelee upeisiin tirolilaismekkoihin pukeutuneita baariemäntiä, jotka pitkät palmikot liehuen laskevat hanasta olutta tuopin toisensa perään. Tunnelma on katossa, bileet ovat mahtavat ja iloisesti juhlivat vieraat täyttävät koko baarin. Oluttornit ovat täynnä kuohuvaa mallasjuomaa, shottilasit seisovat komeasti rivissä laskettelusuksien päällä ja kelkat ovat tulvillaan kaikkea mitä after ski -sydän halajaa. Taustalla soivat saksalaiset, suomalaiset ja kansainväliset hitit luoden täydellisen after ski -tunnelman. Pian musiikki saa jalkasi vipattamaan, lantiosi heilumaan ja oluen kuohumaan, ja ennen kuin huomaatkaan, olet hypännyt pöydälle ja heittäytynyt mukaan ketjutanssiin hoilottaen samalla kurkku suorana muiden kanssa ”Booorn in the U.S.A.”.

 

Jos tämä kuulostaa juuri sinun tyyliseltäsi juhlinnalta, varaa pöytä itsellesi ja ystävillesi. Saatte oman pöydän käyttöönne koko illaksi.

 

Olut virtaa ja after ski -juomia riittää

Heidi’s Bier Bar -baarissa virtaa olut, sillä meillä on kymmenen erilaista oluthanaa, ja jos olet enemmän erikoisoluiden ystävä, meiltä löytyy yli 30 erilaista erikoisolutta pulloissa. Joten lähde seikkailemaan todelliseen olutparatiisiimme. Ja jos janosi ei ole vieläkään sammunut, suosittelemme sinua tutustumaan kuuluisaan neljän litran oluttorniimme. Tarjolla on luonnollisesti myös kaikkein parhaimpia after ski -juomia, ja jos et voi vastustaa Jägerbomb-drinkkiä, lederhosen-housuihin pukeutuneet herrat tarjoilevat niitä baaritiskin takana illan pisimmästä Jägermeister-drinkkien rivistä.

Nähdäänkö after ski -bileissä?

Jos pidät hauskoista illanvietoista nauttien maittavia erikoisoluita hyvässä seurassa tai haaveilet järjestäväsi after ski -bileet, joissa raikuu DJ Ötzi, samalla kun yritätte rikkoa pöydällä tanssimisen Suomen ennätyksen, Heidi’s Bier Bar on siihen juuri oikea paikka. Siellä pidetään hauskaa, biletetään ja flirttaillaan. Siis täydellinen paikka hulvattomalle hauskanpidolle. Voimme 13 vuoden kokemuksella Pohjoismaiden parhaana after ski -baarikonseptina ja yli 4400 after ski -iltaa järjestäneinä taata sinulle unohtumattoman illan!

 

Heidi’s Bier Bar toivottaa sinut tervetulleeksi pitämään hauskaa ja juomaan vaahtoavaa olutta.

 

Löydät meidät täältä: Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki