Meistä

Heidi’s Bier Bar – Pohjoismaiden paras after ski -baari

Heidi’s Bier Barissa koet aidon keskieurooppalaisen After Ski -tunnelman, johon kuuluvat isot kuohuvat olutkolpakot sekä pöydällä tanssiminen Oktoberfest-tyyliin. Kun tulet ovestamme sisään, astut suoraan aitoon itävaltalaiseen After Ski -baariin. Sen riehakas After Ski -tunnelma ei voi olla tarttumatta sinuun, joten koet olevasi Alpeilla koko illan.

Aito After Ski -tunnelma

Leveän puisen baaritiskimme takana työskentelee upeisiin tirolilaismekkoihin pukeutuneita baariemäntiä, jotka pitkät palmikot liehuen laskevat hanasta olutta tuopin toisensa perään. Tunnelma on katossa, bileet ovat mahtavat ja iloisesti juhlivat vieraat täyttävät koko baarin. Oluttornit ovat täynnä kuohuvaa mallasjuomaa, shottilasit seisovat komeasti rivissä laskettelusuksien päällä ja kelkat ovat tulvillaan kaikkea, mitä After Ski -sydän halajaa. Taustalla soivat saksalaiset, suomalaiset ja kansainväliset hitit luoden täydellisen After Ski -tunnelman. Pian musiikki saa jalkasi vipattamaan, lantiosi heilumaan ja oluen kuohumaan. Ennen kuin huomaatkaan, olet hypännyt pöydälle ja heittäytynyt mukaan tanssiin hoilottaen samalla kurkku suorana muiden kanssa ”Booorn in the U.S.A.”

Jos tämä kuulostaa juuri sinun tyyliseltäsi juhlinnalta, varaa pöytä itsellesi ja ystävillesi. Saatte oman pöydän käyttöönne koko illaksi.

Olut virtaa ja After Ski -juomia riittää

Heidi’s Bier Barissa virtaa olut, sillä meillä on suuri valikoima oluita hanassa ja pulloissa. Lähde siis seikkailemaan todelliseen olutparatiisiimme. Jos janosi ei ole vieläkään sammunut, suosittelemme sinua tutustumaan kuuluisaan neljän litran oluttorniimme.

Nähdäänkö After Ski -bileissä?

Jos pidät hauskoista illanvietoista ja nautit mielelläsi maittavia erikoisoluita hyvässä seurassa tai haaveilet järjestäväsi After Ski -bileet, joissa raikuu DJ Ötzi, Heidi’s Bier Bar on siihen juuri oikea paikka. Siellä pidetään hauskaa, biletetään ja tanssitaan pöydillä. Se on siis täydellinen paikka hulvattomalle hauskanpidolle. Voimme 16 vuoden kokemuksella Pohjoismaiden parhaana After Ski -baarikonseptina ja yli 5 500 After Ski -iltaa järjestäneinä taata sinulle unohtumattoman illan!

Heidi’s Bier Bar toivottaa sinut tervetulleeksi pitämään hauskaa ja juomaan vaahtoavaa olutta.

Löydät meidät täältä: Kirkkokatu 16, 90100, Oulu